Meremans lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen Dendermonde

Door Marius Meremans op 24 oktober 2017, over deze onderwerpen: Verkiezingen

Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) was te gast in Dendermonde waar hij het N-VA beleid in de Vlaamse en Federale regering kwam toelichten. N-VA Dendermonde maakte daar ook bekend dat Marius Meremans lijsttrekker wordt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, met een unanieme voordracht vanuit het afdelingsbestuur.

N-VA wil bij de gemeenteraadsverkiezingen in Dendermonde het beleid grondig wijzigen door investeringen in volgende beleidsdomeinen:

  • Een strakker veiligheidsbeleid en netheid
  • Mobiliteit met ander parkeerbeleid
  • Diensten en infrastructuur in onze deelgemeenten
  • Een coherent middenstandsbeleid

Onder de titel ‘De Verandering Werkt’ kwam Geert Bourgeois het N-VA beleid verdedigen en toelichten welke effecten de verandering teweegbrengt. Onder een grote aanwezigheid in Hangar 43 gaf N-VA Dendermonde ook het startschot van haar campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen. Net als in 2012 wordt Marius Meremans lijsttrekker voor N-VA.

Tijdens zijn openingsspeech maakte Meremans duidelijk dat het Dendermondse stadsbestuur de uitdagingen van 2012 nog steeds niet opgelost heeft. Er wordt verwezen naar de nog steeds moeilijke mobiliteit en slecht parkeerbeleid, de nood aan samenwerking met middenstand, deelgemeenten blijven in de kou staan en vuilnis ontsiert onze straten en dat gepaard met meer vandalisme.

“Dendermonde investeert maar half zoveel als soortgelijke gemeenten en blijft hangen in aankondigingspolitiek. Voor elke 2 investeringen die dit stadsbestuur trots aankondigt in de pers wordt er maar één werkelijk gerealiseerd. De CD&V-Sp.a meerderheid heeft de vele uitdagingen in onze stad niet aangepakt, integendeel. Met het circulatieplan is de mobiliteit er op achteruit gegaan, de stad ligt er vuil bij en de onveiligheid groeit. N-VA wil de stad meebesturen om zo te kunnen investeren in de inwoners van Dendermonde én deelgemeenten. En dat door middel van een centrumrechts beleid”, aldus Meremans.

Tot slot roept Meremans de burgers ook op om tijdens de verkiezingscampagne hun stem te laten horen. Met de hashtag #SterkerDendermonde stelt de N-VA zich open voor iedereen met ideeën om van Dendermonde een mooiere, sterkere stad te maken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is